Вести

У току уређење атарских путева у зајечарским селима

У току уређење атарских путева у зајечарским селима

Град Зајечар је прошао на конкурсу по пројекту „Уређење некатегорисаних путева и отресишта у 2017. години“, који је раније расписала Управа за пољопривредно земљиште при Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде.

У току је реализација овог пројекта по коме се уређују атарски путеви у зајечарским селима. Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је јуче обишао радове.

За следећу годину у плану су много већа улагања града Зајечара у атарске путеве.

По пројекту „Уређење некатегорисаних путева и отресишта у 2017. години“ ради се око 850 километара атарских путева у целој Србији.

Још 66 градова и општина у Србији има могућност да уреди своје некатегорисане путеве, а укупно је по пројекту конкурисало 169 градова и општина.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.