Вести

“БраинОбраин” помаже образовање у Зајечару!

“БраинОбраин” помаже образовање у Зајечару!

“БраинОбраин” је пограм за напредно учење и развој вештине код деце старости од 4 до 14 година. Овај програм је фокусиран на интелектуални развој деце и за развој животних способности.

Представници “БраинОбраина”, посетили су јуче град Зајечар у коме имају један од својих центара. Они су овом приликом разговарали са директорима и представниицима основних школа, представљајући свој програм.

Граду Зајечару донирали су чек од 800.000 динара за помоћ образовању које ће директори зајечарских основних школа доделити ђацима генерације.

„БраинОбраин“ организује велики број бесплатних едукативно креативних активности намењених деци и родитељима преко креативних радионица, дечијих фестивала и семинара намењених васпитно образовном кадру. План је да се ове активности организују и у Зајечару.

Заменица градоначелника Зајечара Марина Милић је овом приликом рекла да ће град подржати ове активности јер увиђа значај ове методологије учења и специфичност приступа како деци, тако и родитељима.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.