Вести

“БраинОбраин” помаже образовање у Зајечару!

“БраинОбраин” помаже образовање у Зајечару!

“БраинОбраин” је пограм за напредно учење и развој вештине код деце старости од 4 до 14 година. Овај програм је фокусиран на интелектуални развој деце и за развој животних способности.

Представници “БраинОбраина”, посетили су јуче град Зајечар у коме имају један од својих центара. Они су овом приликом разговарали са директорима и представниицима основних школа, представљајући свој програм.

Граду Зајечару донирали су чек од 800.000 динара за помоћ образовању које ће директори зајечарских основних школа доделити ђацима генерације.

„БраинОбраин“ организује велики број бесплатних едукативно креативних активности намењених деци и родитељима преко креативних радионица, дечијих фестивала и семинара намењених васпитно образовном кадру. План је да се ове активности организују и у Зајечару.

Заменица градоначелника Зајечара Марина Милић је овом приликом рекла да ће град подржати ове активности јер увиђа значај ове методологије учења и специфичност приступа како деци, тако и родитељима.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 05
  апр
  Потписан Споразум о сарадњи између града Зајечара и Агрознања

  У Зајечару је потписан Споразум о сарадњи између града Зајечара и Пољопривредно стручне службе Агрознање. Циљ споразума је да се пољопривредним произвођачима на подручју града Зајечара пруже што бољи услови за обављање пољопривредне производње.

  Више
 • 04
  апр
  Град Зајечар уступио просторије и опрему Удружењу пчелара Грљан

  Удружењу пчелара „Грљан“ град Зајечар је уступио на коришћење просторију у селу Грљан. Такође, ово Удружење је од града добило компјутреску опрему. Овом приликом су и освештане ове просторије.

  Више
 • 02
  апр
  Пoчело пролећно уређење града Зајечара

  На седници Скупштине града повећавамо за још 20 милиона износ за летње одржавање, зато што је хаос на улицама. Проблем у овом тренутку је што фирма „Штрабаг“, једини монополиста који има асфалтну базу, неће да је покрене већ више од 15 дана.

  Више
 • 20
  феб
  Фајненшел тајмс: Зајечар град будућности!

  Британски "Фајненшел тајмс" је, на листе европских градова и региона будућности за 2018. и 2019. годину - сачињене на основу услова пословања - сврстао Ниш, Београд, Шабац, Зрењанин, Врање, Зајечар, Сремску Митровицу, Сомбор, као и Сремски округ.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.