Вести

ОБЕЋАНО -ИСПУЊЕНО! НЕМА ВИШЕ КАШЊЕЊА ЗАРАДА КОРИСНИЦИМА БУЏЕТА У ЗАЈЕЧАРУ

ОБЕЋАНО -ИСПУЊЕНО! НЕМА ВИШЕ КАШЊЕЊА ЗАРАДА КОРИСНИЦИМА БУЏЕТА У ЗАЈЕЧАРУ

Нема више кашњења зарада свим директним и индиректним корисницима буџета града Зајечара. За преко 800 радника у Зајечару исплаћене су заостале зараде.

Како је и најавио градоначелник Зајечара Бошко Ничић помоћ Владе Републике Србије се реализује.

Заостале зараде су исплаћене Градској управи, ПУ „Ђулићи“, Центру за социјални рад, Матичној библиотеци „Светозар Марковић“, Народном музеју, Позоришту „Зоран Радмиловић“, Историјском архиву „Тимочка крајина“, ЦЕКИТ-у, Спортском савезу града Зајечара, СПЦ „Тимок“ д.о.о. , Установи за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју „Облутак“.

Исплаћене су и све обавезе Фондације за подстицај рађања, као и породиљама и стипендије студентима.

Измирене су и комплетне нагомилане обавезе за јавни превоз, као и све приспеле обавезе (рате и камате) за кредите као и све камате за мазут од 2012. – 2016. године Републичкој дирекцији за робне резерве.

У наредном периоду решиће се и проблем ликвидација предузећа и установа у граду као и друге нагомилане обавезе према Удружењима грађана, хуманитарним организацијима и јавним предузећима.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 05
  апр
  Потписан Споразум о сарадњи између града Зајечара и Агрознања

  У Зајечару је потписан Споразум о сарадњи између града Зајечара и Пољопривредно стручне службе Агрознање. Циљ споразума је да се пољопривредним произвођачима на подручју града Зајечара пруже што бољи услови за обављање пољопривредне производње.

  Више
 • 04
  апр
  Град Зајечар уступио просторије и опрему Удружењу пчелара Грљан

  Удружењу пчелара „Грљан“ град Зајечар је уступио на коришћење просторију у селу Грљан. Такође, ово Удружење је од града добило компјутреску опрему. Овом приликом су и освештане ове просторије.

  Више
 • 02
  апр
  Пoчело пролећно уређење града Зајечара

  На седници Скупштине града повећавамо за још 20 милиона износ за летње одржавање, зато што је хаос на улицама. Проблем у овом тренутку је што фирма „Штрабаг“, једини монополиста који има асфалтну базу, неће да је покрене већ више од 15 дана.

  Више
 • 20
  феб
  Фајненшел тајмс: Зајечар град будућности!

  Британски "Фајненшел тајмс" је, на листе европских градова и региона будућности за 2018. и 2019. годину - сачињене на основу услова пословања - сврстао Ниш, Београд, Шабац, Зрењанин, Врање, Зајечар, Сремску Митровицу, Сомбор, као и Сремски округ.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.