Вести

ОБЕЋАНО -ИСПУЊЕНО! НЕМА ВИШЕ КАШЊЕЊА ЗАРАДА КОРИСНИЦИМА БУЏЕТА У ЗАЈЕЧАРУ

ОБЕЋАНО -ИСПУЊЕНО! НЕМА ВИШЕ КАШЊЕЊА ЗАРАДА КОРИСНИЦИМА БУЏЕТА У ЗАЈЕЧАРУ

Нема више кашњења зарада свим директним и индиректним корисницима буџета града Зајечара. За преко 800 радника у Зајечару исплаћене су заостале зараде.

Како је и најавио градоначелник Зајечара Бошко Ничић помоћ Владе Републике Србије се реализује.

Заостале зараде су исплаћене Градској управи, ПУ „Ђулићи“, Центру за социјални рад, Матичној библиотеци „Светозар Марковић“, Народном музеју, Позоришту „Зоран Радмиловић“, Историјском архиву „Тимочка крајина“, ЦЕКИТ-у, Спортском савезу града Зајечара, СПЦ „Тимок“ д.о.о. , Установи за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју „Облутак“.

Исплаћене су и све обавезе Фондације за подстицај рађања, као и породиљама и стипендије студентима.

Измирене су и комплетне нагомилане обавезе за јавни превоз, као и све приспеле обавезе (рате и камате) за кредите као и све камате за мазут од 2012. – 2016. године Републичкој дирекцији за робне резерве.

У наредном периоду решиће се и проблем ликвидација предузећа и установа у граду као и друге нагомилане обавезе према Удружењима грађана, хуманитарним организацијима и јавним предузећима.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.