Вести

Зајечар и Пирот: Спортски изазов -УКЉУЧИ СЕ И ТИ!!!

Зајечар и Пирот: Спортски изазов -УКЉУЧИ СЕ И ТИ!!!

Између града Зајечара и града Пирота 7. октобра од 12 до 15 часова одржаће се такмичење под називом “Спортски изазов” у организацији Олимпијског комитета Србије, уз подршку компаније Кока -Кола и локалних самоуправа.

На популарним локацијама у Зајечару, као и Пироту, у суботу, 7. октобра, биће инсталиране бине на којима ће се активни такмичари, рекреативци, љубитељи спорта и чланови различитих спортских организација надметати у различитим вежбама спретности и спортског знања, а са којима ће активно учествовати и наши Олимпијци.

Такмичење подразумева укључивање у било који спорт, игру или физичку активност на 15 минута. Сви учесници који одвежбају бар 15 минута добијају јединствено дизајнирану налепницу са бројем која аутоматски доноси један поен граду.

Поред активности које ће се дешавати на главној бини, заинтересовани грађани ће имати прилику да учествују у игри „Потрага за благом“ у оквиру које ће морати да реше одређене задатке.

И у једном и у другом граду ће тада постојати и одређени пунктови где ће Зајечарци и Пироћанци моћи да одвежбају и тако допринесу акцији.

Процентуални број учесника из једног града се упоређује са бројем учесника из супарничког града, а онај град који има већи проценат учесника -побеђује.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 05
  апр
  Потписан Споразум о сарадњи између града Зајечара и Агрознања

  У Зајечару је потписан Споразум о сарадњи између града Зајечара и Пољопривредно стручне службе Агрознање. Циљ споразума је да се пољопривредним произвођачима на подручју града Зајечара пруже што бољи услови за обављање пољопривредне производње.

  Више
 • 04
  апр
  Град Зајечар уступио просторије и опрему Удружењу пчелара Грљан

  Удружењу пчелара „Грљан“ град Зајечар је уступио на коришћење просторију у селу Грљан. Такође, ово Удружење је од града добило компјутреску опрему. Овом приликом су и освештане ове просторије.

  Више
 • 02
  апр
  Пoчело пролећно уређење града Зајечара

  На седници Скупштине града повећавамо за још 20 милиона износ за летње одржавање, зато што је хаос на улицама. Проблем у овом тренутку је што фирма „Штрабаг“, једини монополиста који има асфалтну базу, неће да је покрене већ више од 15 дана.

  Више
 • 20
  феб
  Фајненшел тајмс: Зајечар град будућности!

  Британски "Фајненшел тајмс" је, на листе европских градова и региона будућности за 2018. и 2019. годину - сачињене на основу услова пословања - сврстао Ниш, Београд, Шабац, Зрењанин, Врање, Зајечар, Сремску Митровицу, Сомбор, као и Сремски округ.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.