Вести

Oдржана 13. седница Градског већа града Зајечара

Oдржана 13. седница Градског већа града Зајечара

На седници је усвојен Нацрт одлуке о трећем допунском буџету града Зајечара за 2017. годину. Овим ребалансом буџет је увећан за око 11 милиона динара и извршене су промене у оквиру одређених апропријација.

“Овим ребалансом предвиђена су и средства за завршетак ликвидационих поступака свих предузећа у ликвидацији осим Дирекције за изградњу код које има доста дуго да се ради да би се дошло до коначног ликвидационог биланса. Не рачунајући Дирекцију за изградњу, за остале ликвидационе поступке, потребно је издвојити око 80 милиона динара. Надам се да ће у наредних месец дана сва предузећа у ликвидацији бити ликвидирана. Биће исплаћене све обавезе чиме се затварају ликвидациони поступци од којих неки трају и четири године“ рекао је градоначелник Зајечара Бошко Ничић који је и председавао седницом.

На седници су већници увојили и Нацрт измене Кадровског плана за 2017. годину као и Нацрт Одлуке о максималном броју запослених на неодређено време у сваком организационом облику у систему локалне самоуправе града Зајечара за 2017. годину.

Већином гласова је усвојен и Нацрт решења о измени Решења о именовању стручног тима за давање концесије за линисјки превоз путника у градском и приградском саобраћају на територији града Зајечара као и Предлог закључка о давању сагласности за доношење Закључка о давању у закуп пословних просторија.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.