Вести

ЗАЈЕЧАР ДОБИЈА  СРЕДСТВА ЗА УРЕЂЕЊЕ АТАРСКИХ ПУТЕВА!

ЗАЈЕЧАР ДОБИЈА СРЕДСТВА ЗА УРЕЂЕЊЕ АТАРСКИХ ПУТЕВА!

Град Зајечар је прошао на конкурсу по пројекту „Уређење некатегорисаних путева и отресишта у 2017. години“, који је раније расписала Управа за пољопривредно земљиште при Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Овим поводом Градоначелник Зајечара Бошко Ничић данас је у Београду потписао уговор са Управом за пољопривредно земљиште -Министарством пољопривреде, шумарства и водопривреде, којим започиње реализација поменутог пројекта.

Након потписивања уговора Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је рекао да ће Град Зајечар одредити приоритете водећи рачуна о томе која села у овој години нису добила средства од града или републике.

По овом пројекту биће урађено око 850 километара атарских путева у Србији.

Још 66 градова и општина у Србији имаће могућност да уреде своје некатегорисане путеве, а укупно је конкурисало 169 градова и општина.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.