Вести

Одржана 8. седница Градског већа

Одржана 8. седница Градског већа

Oдржана je осма седница Градског већа града Зајечара.

Већници су већином гласова усвојили Нацрте решењa о разрешењу члана Школског одбора Основне школе „Јеремија Илић Јегор“ у Рготини и Нацрте о разрешењу и именовању члана Школског одбора Основне школе „Вук Караџић у Великом Извору.

На седници је усвојен Предлог решења о одређивању коефицијента за обрачун плата начелника Градске управе града Зајечара и његовог заменика.

Заменица градоначелника Зајечара Марина Милић је овом приликом рекла да су ове плате идентичне платама претходног начелника и заменика начелника Градске управе.

-Ми нисмо нити смањили, нити повећали плате, потпуно су идентичне, а да ли ће оне бити мање или исте, вероватно не веће, решиће се када Градско веће или Скупштина буду донели Правилник о њиховим платама, рекла је Милић.

Градски већници су дали сагласност и на цене извођења додатних радова у Приједорској, Јадранској, Лазаревачкој, Хомољској, Банатској и у улици ВИИ ударне бригаде.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.