Вести

Одржана 8. седница Градског већа

Одржана 8. седница Градског већа

Oдржана je осма седница Градског већа града Зајечара.

Већници су већином гласова усвојили Нацрте решењa о разрешењу члана Школског одбора Основне школе „Јеремија Илић Јегор“ у Рготини и Нацрте о разрешењу и именовању члана Школског одбора Основне школе „Вук Караџић у Великом Извору.

На седници је усвојен Предлог решења о одређивању коефицијента за обрачун плата начелника Градске управе града Зајечара и његовог заменика.

Заменица градоначелника Зајечара Марина Милић је овом приликом рекла да су ове плате идентичне платама претходног начелника и заменика начелника Градске управе.

-Ми нисмо нити смањили, нити повећали плате, потпуно су идентичне, а да ли ће оне бити мање или исте, вероватно не веће, решиће се када Градско веће или Скупштина буду донели Правилник о њиховим платама, рекла је Милић.

Градски већници су дали сагласност и на цене извођења додатних радова у Приједорској, Јадранској, Лазаревачкој, Хомољској, Банатској и у улици ВИИ ударне бригаде.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 27
  нов
  Одржана 19. седница Градског већа

  У Зајечару је одржана седница Градског већа на којој је усвојена измена Одлуке о покретању поступка ликвидације над Јавним предузећем за урбанизам и пројектовање „Урбанизам“ Зајечар.

  Више
 • 24
  окт
  Oдржана 16. седница Градског већа града Зајечара

  Jедногласно је усвојен Предлог Закључка о давању сагласности градоначелнику града за потписивање Споразума о начину регулисања доспелих неизмирених новчаних обавеза између Града Зајечара и „Штрабаг“ д.о.о. Београд, на основу претходно закључених споразума.

  Више
 • 18
  сеп
  Oдржана 13. седница Градског већа града Зајечара

  На седници је усвојен Нацрт одлуке о трећем допунском буџету града Зајечара за 2017. годину. Овим ребалансом буџет је увећан за око 11 милиона динара и извршене су промене у оквиру одређених апропријација.

  Више
 • 29
  јул
  Oдржана je 7. седница Градског већа града Зајечара

  Већници су усвојили измене одлука о месним заједницама, локалним комуналним таксама и јавним паркиралиштима. Већином гласова усвојен је Нацрт Решења о давању сагласности на Статут Народног музеја „Зајечар“.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.