Вести

Oдржана je 7. седница Градског већа града Зајечара

Oдржана je 7. седница Градског већа града Зајечара

Већници су усвојили измене одлука о месним заједницама, локалним комуналним таксама и јавним паркиралиштима.

Већином гласова усвојен је Нацрт Решења о давању сагласности на Статут Народног музеја „Зајечар“.

На седници је усвојен и Предлог Решења о образовању и именовању Комисије за подстицање развоја пољопривреде града Зајечара.

За председника те комисије изабрана је Весна Станковић, магистар пољопривредних наука, док су за чланове комисије изабрани Слободан Митровић, Наташа Цветковић, Дарко Димитријевић, Михајло Жикић, Славица Џелетовић и Мића Милетић.

Слободан Виденовић, дипломирани правник из Зајечара, постављен је за начелника Градске управе, док је Слађана Каран, такође дипломирани правник из Зајечара, постављена за заменика начелника Градске управе.

На 7.седници су усвојене и информације о тренутном стању радова на завршетку Приједорске, Јадранске, Лазаревачке, Хомољске, Банатске и улице VII ударне бригаде у Зајечару са предмером и предрачуном радова за непредвиђене радове са анализом цена.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 25
  јун
  Усвојен план одбране града Зајечара

  Градско веће у Зајечару је на седници затвореној за јавност, усвојило план одбране града Зајечара који се односи на поступање града у ванредном стању и рату.

  Више
 • 08
  јун
  Одржана 53.седница Градског већа града Зајечара

  У Зајечару је одржана 53. седница Градског већа на којој је усвојен Нацрт Одлуке о окончању поступка ликвидације над Установом за спорт „Зајечар“ у ликвидацији.

  Више
 • 31
  мај
  Одржана 52.седница Градског већа у Зајечару

  Већници су на седници усвојили Нацрт одлуке о Завршном рачуну буџета града Зајечара за прошлу годину. Усвојен је и Нацрт Одлуке о приступању изради Плана детаљне регулације постројења за прераду отпадних вода из производног погона пиваре “Хеинекен Србија” у Зајечару.

  Више
 • 20
  апр
  Одржана је 48. седница Градског већа у Зајечару

  У четвртак, 19. априла одржана је 48. седница Градског већа у Зајечару. Већници су усвојили Нацрт Одлуке о ангажовању екстерног ревизора за обављање екстерне ревизије Завршног рачуна буџета града Зајечара за 2017. годину...

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.