Вести

Oдржана je 7. седница Градског већа града Зајечара

Oдржана je 7. седница Градског већа града Зајечара

Већници су усвојили измене одлука о месним заједницама, локалним комуналним таксама и јавним паркиралиштима.

Већином гласова усвојен је Нацрт Решења о давању сагласности на Статут Народног музеја „Зајечар“.

На седници је усвојен и Предлог Решења о образовању и именовању Комисије за подстицање развоја пољопривреде града Зајечара.

За председника те комисије изабрана је Весна Станковић, магистар пољопривредних наука, док су за чланове комисије изабрани Слободан Митровић, Наташа Цветковић, Дарко Димитријевић, Михајло Жикић, Славица Џелетовић и Мића Милетић.

Слободан Виденовић, дипломирани правник из Зајечара, постављен је за начелника Градске управе, док је Слађана Каран, такође дипломирани правник из Зајечара, постављена за заменика начелника Градске управе.

На 7.седници су усвојене и информације о тренутном стању радова на завршетку Приједорске, Јадранске, Лазаревачке, Хомољске, Банатске и улице VII ударне бригаде у Зајечару са предмером и предрачуном радова за непредвиђене радове са анализом цена.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 27
  нов
  Одржана 19. седница Градског већа

  У Зајечару је одржана седница Градског већа на којој је усвојена измена Одлуке о покретању поступка ликвидације над Јавним предузећем за урбанизам и пројектовање „Урбанизам“ Зајечар.

  Више
 • 24
  окт
  Oдржана 16. седница Градског већа града Зајечара

  Jедногласно је усвојен Предлог Закључка о давању сагласности градоначелнику града за потписивање Споразума о начину регулисања доспелих неизмирених новчаних обавеза између Града Зајечара и „Штрабаг“ д.о.о. Београд, на основу претходно закључених споразума.

  Више
 • 18
  сеп
  Oдржана 13. седница Градског већа града Зајечара

  На седници је усвојен Нацрт одлуке о трећем допунском буџету града Зајечара за 2017. годину. Овим ребалансом буџет је увећан за око 11 милиона динара и извршене су промене у оквиру одређених апропријација.

  Више
 • 31
  јул
  Одржана 8. седница Градског већа

  Већници су већином гласова усвојили Нацрте решењa о разрешењу члана Школског одбора Основне школе „Јеремија Илић Јегор“ у Рготини и Нацрте о разрешењу и именовању члана Школског одбора Основне школе „Вук Караџић у Великом Извору.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.