Вести

Успешно завршен Међународни турнир млађих категорија у фудбалу „Зајечар 2017“

Успешно завршен Међународни турнир млађих категорија у фудбалу „Зајечар 2017“

На градском стадиону на Краљевици за викенд је по први пут организован Међународни турнир млађих категорија у фудбалу „Зајечар 2017“.

24. јуна, у суботу, такмичила су се деца у категоријама 2006. и 2008. годиштa, а 25. јуна годишта 2007. и 2009.

Турнир је отворио Милан Станковић, помоћник градоначелника Зајечара за омладину и спорт. Станковић је деци пожелео спортски успех и фер игру.

-Потрудићемо се да овај турнир постане традиционалан и да сваке године окупља што више малишана и љубитеља фудбала, рекао је Станковић на отварању.

На Међународном турниру млађих категорија у фудбалу „Зајечар 2017“ је учествовало укупно 20 екипа у свим категоријама.

Екипа из Власине -Власина, из Ниша -Раднички, из Зајечара -Тимок, Из Монтане, Бугарске -ФЦ Монтана, из Неготина -Хајдук Вељко, из Београда -Црвена Звезда, из Бдина, Бугарска -Бдин, из Ниша -Национал, из Сурдулице -Радник, из Бољевца -Ртањ, из Петровца на Млави -Трговачки, из Прокупља Т.С.Ц, из Параћина -Вук, из Јагодине -Јагодина, из Крагујевца -Ердоглија, из Велике Плане -К.Ф.К. Плана, из Кладова -Бродоремонт, из Грачанице -28.јун, из Видина -Видин, из Ниша -Реал.

Најуспешнији су били клубови из Ниша, Реал Ниш и Раднички из Ниша, који су освојили три прва места. У категорији 2008. годишта прво место је припало Црвеној Звезди из Београда.

Млади фудбалери Тимока из Зајечара у категорији 2006. и 2009. годишта освојили су треће место.

Резултати по категоријама:

2006. годиште

1. Реал (Ниш)

2. Радник (Сурдулица)

3. Тимок (Зајечар)

2007. годиште

1. Раднички (Ниш)

2. Бдин (Видин)

3. Реал (Ниш)

2008. годиште

1. Црвена Звезда (Београд)

2. Вук (Параћин)

3. Т.С.Ц. Прокупље

2009. годиште

1. Реал (Ниш)

2. Ртањ (Бољевац)

3. Тимок (Зајечар)

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.