Вести

Предавање о безбедном  учешћу деце у саобраћају

Предавање о безбедном учешћу деце у саобраћају

ОШ „Јован Јовановић Змај“ у Салашу прва je школа у Зајечару у којој је организовано предавање за родитеље о безбедности деце у саобраћају.

Родитељи су важни у васпитању деце у погледу њиховог понашања у саобраћају. На претходним предавањима намењеним наставницима и ђацима дошли смо до закључка да одржимо и родитељима предавање о безбедности у саобраћају. Оно што је карактеристика локалне заједнице Зајечар јесте што сви субјекти на пољу безбедности саобраћаја јако добро сарађују и свако даје свој допринос на пољу безбедности,

изјавио је помоћник градоначелника Милан Божовић.

Улога овог предавања је да нашим суграђанима објаснимо како да своју децу васпитају везано за безбедно учешће у саобраћају. На овом предавању родитељима ћемо предочити опасности којих можда нису ни свесни,

изјавио је командир Саобраћајне полиције ПУ Драган Милетић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.