Вести

Недимовић: Повезивање пољопривреде и прехрамбене индустрије Фото: Радио Магнум

Недимовић: Повезивање пољопривреде и прехрамбене индустрије

У оквиру посете Зајечару министар пољопривреде и заштите животне средине Бранислав Недимовић присуствовао је скупу посвећеном пољопривреди и прехрамбеној индустрији, одржаном у Привредној комори Србије - Регионалној привредној комори Зајечарског и Борског управног округа.

Министар пољопривреде и заштите животне средине Бранислав Недимовић је у комори истакао да је важно да се увежу пољопривреда и прехрамбена индустрија.

Важно да у директном разговору са произвођачима и привредницима добијемо информације о томе које су њихове потребе. Мораћу да изађем из оквира пољопривреде и да кажем да имамо посебне кредитне линије за мала и средња предузећа и да представимо све оно што Влада Републике Србије може да понуди,

рекао је Недимовић.

Први пут је министар пољопривреде у посети Комори у Зајечару. Kомора има пуно активности у сервисирању своје привреде и увек се трудимо да доводимо актуелне говорнике,

рекао је ДејанТошић, председник РПК.

Састанку су, осим министра Недимовића и домаћина скупа Дејана Тошића, присуствовали: члан Привременог органа Срђан Недељковић, начелник Зајечарског управног округа Владан Пауновић,представници локалних самоуправа, пољопривредници и представници пољопривредних стручних служби, привредних друштава, прехрамбене индустрије и задруга.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 14
  јун
  Недимовић у Зајечару: Подршка локалној самоуправи

  Бранислав Недимовић министар пољопривреде и заштите животне средине и директор ЈВП „Србијаводе“ Горан Пузовић са сарадницима су посетили Град Зајечар. Ничић је овом приликом рекао да је за поновно функционисање Агенције за рурални развој потребна помоћ државе.

  Више
 • 14
  апр
  Министар Недимовић у посети газдинству у Гамзиграду

  Министар пољопривреде и заштите животне средине Бранислав Недимовић, у пратњи члана Привременог органа Срђана Недељковића и председника Привредне коморе Србије – Регионалне привредне коморе Борског и Зајечарског округа Дејана Тошића,посетио је пољопривредно газдинство Љубише Михајловића у Гамзиграду.

  Више
 • 06
  апр
  Ускршњи базар: Промоција тимочких производа

  У организацији Привредне коморе Србије -Регионалне привредне коморе Зајечарског и Борског управног округа и ЦЕКИТ-а на Тргу ослобођња отворена ја тродневна традиционална манифестација – Ускршњи базар.На једном месту окупили су се произвођачи вина, ракија, меда, лековитог биља, месних прерађевина, рукотворина...

  Више
 • 15
  дец
  Други Новогодишњи базар

  Дух предстојећих празника осећа се у граду. На Тргу ослобођења почео је Новогодишњи базар. На педесетак тезги изложени су разноврсни производи - новогодишњи украси, бројне рукотворине, мед, домаћи сапуни, прерађевине од меса, накит. Изложена роба се може разгледати и купити до суботе.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.