Вести

За подршку запошљавању 11,22 милиона динара

За подршку запошљавању 11,22 милиона динара

На данас одржаној седници Градског већа донет је Закључак о усвајању Локалног акционог плана запошљавања града Зајечара за 2017.годину. Овим обимним документом, који садржи комплетну SWAT анализу за финансирање активне политике запошљавања у градском буџету опредељено је 11,22 милиона динара.

Већници су утврдили и Програм мера и радова на смањењу ризика од поплава у 2017.години, којим је између осталог предвиђен и завршетак радова започетих прошле године. Укупна вредност свих планираних радова је већа од 54 милиона динара.

Градоначелнику Велимиру Огњеновићу дата је сагласност за доношење решења којим ће Одреду извиђача „Ђорђе Симеоновић“ бити дат на коришћење објекат у Лесковцу, у близини Грлишког језера.

На седници је именован радни тим за израду Програма развоја спорта града Зајечара са акционим планом за период од 2017. до 2021.године и донета одлука о расписивању јавног позива за доделу средства за финансирање посебних програма којима се остварује општи интерес у области спорта у граду Зајечару у 2017.години. Укупан износ средстава је 25 милиона динара. Јавни позив биће објављен на званичној интернет презентацији града.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.