Вести

Скупштина града: Измењен састав Градске изборне комисије

Скупштина града: Измењен састав Градске изборне комисије

На седници Скупштине града Зајечара, последњој у 2016.години, одборници су за директора Јавног комуналног предузећа „Хигијена“ именовали Бојана Трандафиловића, досадашњег вршиоца дужности директора и изменили стални састав Градске изборне комисије града Зајечара.

Нови председник ГИК-а је Славка Стојановић, док су нови чланови: Слађана Богдановић и Властимир Станковић, а новоименовани заменици чланова Рајко Стевановић и Горан Станишић. Заменик секретара је Марко Ђуричић.

Одлуком парламента допуњене су одлуке о: оснивању ЈКП „Зајечарпаркинг“, снабдевању водом за пиће на територији града Зајечара и о утврђивању висине боравишне таксе.

На седници је дата сагласност на Програм коришћења средстава буџетског фонда за заштиту животне средине за 2016. и 2017.годину и на Програм пословања ЈКП „Хигијена“ у наредној години.

Одборници су обавештени да је у Скупштини града формирана нова Одборничке групе „Сви за Зајечар“, коју чине Саша Мирковић, Саша Радуловић, Сања Петровић, Дејан Здравковић, Весна Митровић и Саша Јовановић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.