Вести

Жељко Васић наступио на тргу за Дан града

Жељко Васић наступио на тргу за Дан града

Познати зајечарски музичари, који су популарност стекли на домаћој поп и рок сцени, некад и сад, „Златни прсти“ и Жељко Васић, употпунили су прославу Дана града.

Најпре су наступали овогодишњи роконачелници, иницијатори зајечарске „Гитаријаде“, популарни „Златни прсти“. Окупљена публика у хору је певала њихове хитове старе три деценије.

„Златни прсти“ су били једна од најзначајнијих реге и рок-група СФРЈ седамдестих година прошлог века.

Да Зајечарци воле Васића и цене све што ради за свој град показали су тако што су знали сваку реч његових песама.

„Воли ме, не воли ме“, „Зањиши куковима“, „Нисам од јуче“,“Кад спаваш“...орило се градским тргом.

Жељко Васић је дан уочи празника у име свог фонда и Фондације „Искорак“ зајечарском Здравственом центру уручио донацију - хистероскоп, а био је и председник Организационог одбора 50.Гитаријаде.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 08
  сеп
  Рођенданско славље улепшао дечји маскенбал

  Свечани програм поводом Дана града отворили су најмлађи Зајечарци, који су максирани у своје омиљене јунаке продефиловали главном градском улицом до Трга ослобођења.

  Више
 • 08
  сеп
  Дан града: Људи су највећи капитал

  "Свима нама интерес мора бити развој града и подизање квалитета живота свих становника. На том путу сви морамо дати пун допринос, а личне и политичке интересе морамо подредити интересима Зајечара", рекао је поводом Дана града градоначелник Велимир Огњеновић. На свечаности су уручена јавна признања.

  Више
 • 06
  сеп
  ЗЦ Зајечар уручен хистероскоп

  Гинеколошкој служби Здравственог центра Зајечар уручен је хистероскоп, апарат за рано откривање малигнитета материце и неплодности. Фондација Искорак и Фонд Жељко Васић покренули су кампању током које су прикупљена средства за куповину овог апарата.

  Више
 • 05
  сеп
  Град Зајечар у среду прославља свој дан

  Грађани Зајечара и локална самоуправа обележавају у среду, 7.септембра, Дан ослобођења Зајечара у II Светском рату. Тог дана на спомен обележја у граду биће положени венци и цвеће, а на свечаној академији у зајечарском позоришту биће уручена највиша признања Града Зајечара.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.