Вести

Пријем за шампионе Дечије олимпијаде

Пријем за шампионе Дечије олимпијаде

Градоначелник Зајечара, Велимир Огњеновић приредио је данас пријем за зајечарску екипу која је забележила велики успех на Дечијој олимпијади одржаној протекле суботе у Београду.

По ко зна који пут, ви сте показали да сте понос и будућност нашег града. Мој задатак је да се потрудим да вам што више помогнем, не само финансијски, већ да вам створимо што боље услове за рад, како би тренирали и како би имали сатисфакцију. Морамо да улажемо у вас, да би били задовољни и успешни, јер је будућност овог града управо и ваша будућност,

навео је данас Огњеновић.

Обраћајући се ученицима у име Спортског савеза, Никола Павловић је рекао да не постоји грађанин Зајечара коме се не озари лице када види, на овај начин, испуњену салу.

Наша деца су наш понос. Још једном су обрадовали своје родитеље, професоре, цео Зајечар и показали какво богатство имамо,

истакао је Павловић.

Зајечарски школарци заузели су прво место у конкуренцији 12 екипа са 11 освојених медаља, 7 златних и 4 сребрене.

Злато је освојено у рукомету и кошарци у обе конкуренције, а најсјајније одличје освојено је у тенису, ножном тенису и скоку у даљ у конкурецији дечака.

Сребрна медаља и друго место освојено је у одбојци у обе конкуренције, као и у скоку у даљ и ножном тенису у конкуренцији девојчица.

Такмичење је организовано уз сарадњу Олимпијског комитета Србије и Урбан спорта.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.