Вести

Реконструисане просторије МЗ Гамзиград

Реконструисане просторије МЗ Гамзиград

Мештанима Гамзиграда на коришћење су предате реконструисане просторије Месне заједнице. Просторије је симболично отворио градоначелник Велимир Огњеновић.

Пре месец и по дана у предизборној кампањи обећали смо да ћемо уредити ове просторије, како би осим Савета и Удружење жена могло да их користи. Ми испуњавамо своја обећања и радићемо и даље у сагласности са месним заједницима

нагласио је Огњеновић.

Просторије су окречене, уређен је под и реконструисан плафон који се ранијих година урушио.

Ђурђевдански сабор, осим светковине фолклора и народних обичаја, постао је протеклих година и симбол сарадње локалне самоуправе и месне заједнице. Уочи прошлогодишњег сабора на коришћење је предат уређен парк у центру села, а претпрошле године плато испред Дома културе.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 20
  авг
  Почиње Међународна ликовна колонија „Гамзиград 2019“

  Колонија ће свечано бити отворена изложбом радова са прошлогодишње, 25. ликовне колоније „Гамзиград 2018“, у уторак 20.августа , у 20:00 сати у Клубу културе „Наше место“ у Котлујевцу.

  Више
 • 14
  апр
  Министар Недимовић у посети газдинству у Гамзиграду

  Министар пољопривреде и заштите животне средине Бранислав Недимовић, у пратњи члана Привременог органа Срђана Недељковића и председника Привредне коморе Србије – Регионалне привредне коморе Борског и Зајечарског округа Дејана Тошића,посетио је пољопривредно газдинство Љубише Михајловића у Гамзиграду.

  Више
 • 23
  мај
  Одржан 11.Ђурђевдански сабор у Гамзиграду

  Ђурђевдански сабор у Гамзиграду поприма традиционални карактер, а његово једанаесто издање окупило је протекле суботе културно-уметничка друштва: „Слога" Вражогрнац, "Ново Селиште" Бор, "Прераст" Штубик- Неготин, "Ромулијана" Гамзиград, као и госте из Бугарске, Фолклорни ансамбл "Жарава" из Видина.

  Више
 • 02
  окт
  Равномеран развој сеоских и градских средина

  Радови се настављају и у другим зајечарским селима, па ће тако у Гамзиграду сем атарских путева бити сређене и зелене површине. Градоначелник Велимир Огњеновић уручио је на поклон Месној заједници у Гамзиграду тример.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.