Вести

Шест организационих целина у Градској управи

Шест организационих целина у Градској управи

Изменама и допунама Одлуке о Градској управи, коју је данас усвојила Скупштина града Зајечара, Градска управа имаће шест уместо досадашњих девет основних организационих јединица.То су одељења за: опште, заједничке и нормативно-правне послове; локални економски развој, привреду и друштвене делатности; урбанизам, грађевинске и стамбено-комуналне послове; инспекцијске послове и комуналну полицију; финансије и за локалну пореску администрацију. Слични послови су обједињени, а рад ће бити ефикаснији и одговорнији. Сагласност је дата и на измене Одлуке о Стручној служби за скупштинске послове Скупштине града Зајечара.

Већином гласова одборника усвојен је Финансијски извештај Предшколске установе „Ђулићи“ за 2015.годину, као и финансијски и извештај о раду за прошли годину Центра за социјални рад и планови ове установе за текућу годину.

Нејасноће о куповини куће породици Ђерговић из Заграђа разјаснила је директорка Центра за социјални рад која је објаснила да је „Блиц Фондација“ у целости финансирала куповину и опремање куће за ту породицу у Грљану, а да ни ова установа, као ни надлежно министарство нису у томе учествовали, тако да о томе не могу да подносе финансијски извештај.

Градски парламент разматрао је и извештај о раду Савета за здравље града Зајечара у 2015.години.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 26
  сеп
  САОПШТЕЊЕ ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД "ЗАЈЕЧАР"

  -Поводом објава на друштвеној мрежи facebook у вези са тврдњама о наводној отмици малолетне Н.С. из Зајечара, обавештавамо јавност да се ради о неистинитим и нетачним тврдњама и подацима.

  Више
 • 27
  мар
  УПУТСТВО ГРАЂАНИМА ЗАЈЕЧАРА ЗА ОСТВАРИВАЊЕ ПРАВА НА БЕСПЛАТАН ОБРОК

  Лица која не остварују никаква примања и приходе и имају пребивалиште на територији Града Зајечара или су интерно расељена лица са боравиштем на територији Града Зајечара,

  Више
 • 18
  мар
  Обавештење -Центар за социјални рад у Зајечару

  У складу са инструкцијом Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Центар за социјални рад у Зајечару обавештава грађане да све иформације о доступности услуга Центра у ванредној ситуацији могу добити на следеће бројеве телефона: 019/420-280

  Више
 • 16
  мар
  Обавештење -Седница Скупштине града Зајечара

  У складу са Одлуком Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама за скупове на којима је више од 50 људи, председник Скупштине града Зајечара Стефан Занков предложиће данас, а у складу са Пословником, да се иста одржи без присуства јавности и медија.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.