Вести

Обавештење о достављању списка бирача који подржавају предлог кандидата за чланове савета месних заједница

Обавештење о достављању списка бирача који подржавају предлог кандидата за чланове савета месних заједница

Обавештавају се предлагачи чланова Савета месних заједница на територији града Зајечара за изборе расписане за 16.02.2014. године, да је потребно да Градској изборној комисији града Зајечара доставе списак бирача који подржавају предлог кандидата за чланове Савета месних заједница и у електронском облику (и електронску верзију истог списка на ЦД-у).

Списак бирача који подржавају предлог кандидата за чланове Савета месних заједница у електронксом облику мора бити у програму ЕXЦЕЛ, а сваки схеет у ЕXЦЕЛ-у дају за свако бирачко место посебно. СХЕЕТ садржи редни број, презиме и име, ЈМБГ, пребивалиште и адресу становања (ћириличним писмом), све је исто као и за претходно одржане локалне изборе 2013. године.

Електронску верзију обрасца можете скинути овде.

ГРАДСКА ИЗБОРНА КОМИСИЈА
ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.