Други о нама

Хуманитарни новогодишњи концерт за Фото: Замедиа

Хуманитарни новогодишњи концерт за "Облутак"

У Омладинском центру у Зајечару одржан је хуманитарни акустични концерт за куповину новогодишњих пакетића деци из Установе за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју "Облутак".

Наступили су: Снежина музичка радионица, Џек пот и Ж дур, а прикупљено је 15.250 динара.

Пре неколико дана, у истом простору, хуманитарни концерт одржали су и зајечарски Роктори.

Новогодишњи пакетићи су већ наручени и биће подељени деци у "Облутку" у понедељак.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 23
  дец
  Новогодишњи пакетићи Црвеног крста

  Црвени крст Зајечар организовао је данас поделу пакетића деци корисника Народне кухиње, у оквиру акције "Један пакетић, пуно љубави". Уз поделу пакетића, волонтери Црвеног крста деци су извели новогодишњу представу "Kо је прави Деда Мраз?".

  Више
 • 08
  сеп
  Рођенданско славље улепшао дечји маскенбал

  Свечани програм поводом Дана града отворили су најмлађи Зајечарци, који су максирани у своје омиљене јунаке продефиловали главном градском улицом до Трга ослобођења.

  Више
 • 29
  дец
  Зајечарски Црвени крст даривао 160 малишана

  Зајечарски Црвени крст обрадовао је 160 малишана даривајући им новогодишње пакетиће у оквиру акције „Један пакетић пуно љубави“. Пакетиће су осим деце корисника Народне кухиње добили и малишани из Установе „Облутак“.

  Више
 • 26
  дец
  Један пакетић, пуно љубави

  У просторијама зајечарског Црвеног крста, деци корисника Народне кухиње и деци из Установе за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју "Облутак" биће у понедељак подељени новогодишњи пакетићи.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.