Други о нама

Зајечарски парламент данас бира новог председника Фото: замедиа

Зајечарски парламент данас бира новог председника

Одборници Скупштине града Зајечара, на седници која је заказана за 17,30, изабраће новог председника Скупштине, након што је јуче разрешен ове функције Саша Мирковић. Председавајућем Скупштине града Зајечара упућен је један предлог кандидата за ову функцију - Стефан Занков одборник са изборне листе "Српска напредна странка - Александар Вучић".

Занков је рођен 31. марта 1976. године. Основну школу и Гимназију завршио је у Зајечару, а звање инжењер електротехнике на смеру за телекомуникације стекао је на Електронском факултету у Нишу.

Од 2004. године био је посланик у Народној скупштини Србије у четири мандата. Четири пута је биран за одборника у Скупштини града Зајечара. Један је од оснивача и члан Главног одбора СНС-а.

Тренутно ради у предузећу Оператор дистрибутивног система "ЕПС дистрибуција" Београд. Ожењен је и има два сина.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 16
  мар
  Обавештење -Седница Скупштине града Зајечара

  У складу са Одлуком Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама за скупове на којима је више од 50 људи, председник Скупштине града Зајечара Стефан Занков предложиће данас, а у складу са Пословником, да се иста одржи без присуства јавности и медија.

  Више
 • 14
  феб
  Одржана 35.седница Скупштине града Зајечара

  У Зајечару је одржана 35.седница Скупштине града. Ненад Динуловић, дипломирани правник из Зајечара, нови је в. д. директор Центра за социјални рад.

  Више
 • 09
  мај
  Одржана 25. седница Скупштине града Зајечара

  У Зајечару је одржана 25. седница Скупштине града Зајечара. На седници је усвојена прва измена и допуна буџета града за 2019. годину са изменом кадровског плана за ову годину.

  Више
 • 18
  дец
  Одржана 21. седница Скупштине града Зајечара

  Валентина Ђуричић, начелница Одељења за буџет и финансије је образлажући ову одлуку истакла да су укупни приходи и примања за 2019. годину предвиђени у износу од 3.823.780.214 динара

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.