Гитаријада

Установа Гитаријада обележила годишњицу оснивања Фото: gitarijada.org

Установа Гитаријада обележила годишњицу оснивања

Установа Гитаријада Зајечар обележила је годишњицу свог оснивања. Тим поводом су уручене Захвалнице заслужним организацијама и појединцима, који су учествали у организацији 49. Гитаријаде и допринели промоцији најстаријег рок Фестивала у земљи.

Захвалнице је уручио Жарко Мариновић, председник Управног одбора Установе Гитаријаде Зајечар.

Уводну реч и осврт на досадашњи рад, дао је директор Установе Гитаријада Зајечар, Перислав Дуцић.

Од свог оснивања Установа Гитаријада настоји да манифестацију, због које је и настала, учини још бољом и доступнијом, а у складу са својом традицијом привуче велики број посетилаца, медија и свега онога што ову манифестацију чини тако посебном, једноставном и на коју смо сви ми поносни“.

Директор ове Установе такође је напоменуо да је један од главних циљева Гитаријаде и то, да Фестивал временом званично постане централна регионална манифестација, уз помоћ Града Зајечара, ресорних министарстава и других институција државе, као и партнера.

Подсећања ради, по одлуци Скупштине града Зајечара, Установа Гитаријада Зајечар основана је 2013. године.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.