Вести

Капиталне инвестиције у Зајечару zajecar.info

Капиталне инвестиције у Зајечару

На седници Скупштине града Зајечара одборници су донели Одлуку о јавном задужењу, које ће се искористити за финансирање капиталних инвестиција. Новчана средства биће искоришћена за реконструкцију старог гробља, Сокобањске, улице Николе Пашића, Цара Душана и Которске улице.

Према информацији о кредитном задуживању, Министарство финансија је утврдило да град Зајечар нема уговорених и неотплаћених задужења. Сходно томе, у 2015. години, град се може задужити за финансирање текуће ликвидности, наводи се у извештају Министарства финансија.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 01
  авг
  Екипа Зајечара освојила 4. место на такмичењу "City Games"

  У финалу „City Games“ такмичења екипа Зајечара освојила је 4. место на Државном првенству у играма на води. Велико финале одржано је у Чачку, прво место припало је екипи града Суботице.

  Више
 • 28
  јул
  Зајечар: Одржана 27. седница Скупштине града

  У Зајечару је одржана 27. седница Скупштине града. Одборници су разматрали Извештај о извршењу буџета града за првих шест месеци ове године.

  Више
 • 27
  јун
  Одржана 26. седница Скупштине града Зајечара

  У Зајечару је одржана 26. седница Скупштине града. Oдборници усвојили Завршни рачун буџета града за 2018. годину. На седници је усвојен Финансијски извештај Јавног предузеча „Дирекција за изградњу“ у ликвидацији за период од 01. јанура до 31.децембра 2018. године.

  Више
 • 18
  јун
  Ускоро фабрика у Зајечару! Посао за 2 000 људи!

  Након обиласка Бољевца, Сокобање и Књажевца председник се обратио окупљеним грађанима у центру Зајечара. На почетку свог обраћања Вучић се извинио грађанима због 25 минута кашњења, а затим је говорио о планираним улагањима у овај део Србије, најавивши запошљавање 2.000 људи у Зајечару.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.