Вести

Сређују се атарски путеви у Звездану

Сређују се атарски путеви у Звездану

Унапређење живота и рада сеоског становништва, као и побољшање друмског саобраћаја, кључни су циљеви реконструкције атарских путева у зајечарским селима.

"Спремно смо дочекали реализацију овог пројекта. Урађени су сви припремни радови, како би механизација могла несметано да ради. Очекујемо завршетак радова врло брзо", рекао је Зоран Жикић, председник Савета МЗ Звездан.

Радови су започети у Звездану, где ће укупно 11 километара путне мреже бити сређено. Градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић поручио је да је равномеран развој села и града један од најважнијих циљева Градске управе.

"Потврђујемо правило да Град Зајечар подједнако брине и о градским и сеоским срединама, како би задовољили све потребе грађана. Наредних дана радиће се три деонице атарских путева у Звездану. Урадиће се деоница од километар, затим друга деоница од три километра и трећа деоница од седам километара", поручио је Велимир Огњеновић, градоначелник Зајечара.

Укупно је за реконструкцију атарских путева у 16 зајечарских села издвојено 12,5 милиона динара, од чега је седам милиона добијено од Министарства пољопривреде, закључио је градоначелник Огњеновић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.