Вести

Град Зајечар потписао протокол са словеначким ИРР

Град Зајечар потписао протокол са словеначким ИРР

Градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић и помоћник градоначелника Душан Младеновић састали су се са директором словеначког Института за регионални развој Богом Филипичем.

На данашњем састанку потписан је Протокол о сарадњи између Града Зајечара и Института за регионални развој (ИРР).

Протоколом је предвиђено да Град Зајечар и Институт ИРР, у циљу јачања кадровске основе и стручног усавршавања користе постојећи кадровски потенцијал приликом реализације послова и задатака, што ће се огледати кроз радионице и заједничке пројекте.

Институт ИРР је учествовао у преко 220 европских пројеката и зато су његови представници позвани да кроз радионице едукују кадар који ће наставити да реализује послове који се тичу добијања субвенција за реализацију пројеката.

Своје искуство на познавању методологије и израде конкурсне документације за пројекте Европске уније и друге пројекте Инситут ће ставити на располагање како би заједно са Градом Зајечаром и другим партнерима обезбедио заједничко учешће у припреми пројеката којима конкуришу код ЕУ и осталих потенцијалних извора финансирања.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.