Вести

Врбица добила уличну расвету

Врбица добила уличну расвету

Мештани Врбице су након дужег времена, коначно добили уличну расвету. Улице у самом центру села, нису биле осветљене, па је безбедност мештана често била угрожена.
Према речима в.д. директора Дирекције за изградњу Града Зајечара Драгана Аврамовића, ово је само један од начина да се живот у селу побољша. Како је најавио, наредних дана биће замењена улична расвета и у другим зајечарским селима.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 22
  авг
  ЈКП "Тимок одржавање": Уређење сеоских путева и уличне расвете

  Активности које Јавно комунално предузеће „Тимок одржавање“ реализује током читаве године, настављене су и ових дана. У Градскову је замењена дотрајала улична расвета, док ће наредних дана расвета бити замењена и у Бруснику.

  Више
 • 07
  апр
  Пролећно уређење Зајечара

  За пролећно уређење града направљен је детаљан план који подразумева замену дотрајале расвете у селима и граду, поправку парковског мобилијара, уређење Попове плаже, дечијих игралишта, паркова и зелених површина, као и летње одржавање саобраћајница, изјавио је Стефан Занков, члан Привременог органа Града Зајечара.

  Више
 • 01
  дец
  Замењена улична расвета у Трећој месној заједници у Зајечару

  Ових дана ради се у свим зајечарским насељима и решавају се проблеми мештана по приоритету. У Трећој месној заједници ради се на замени уличне расвете.

  Више
 • 30
  сеп
  Замена расвете у Вишњару

  У зајечарском насељу Вишњар, почела је замена прегорелих сијалица на стубовима уличне расвете. Реч је о редовном одржавању система расвете у Зајечару, а тај посао биће настављен и наредних дана у Првој месној заједници "Тимок".

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.