Гитаријада

Дарко Рундек одушевио публику на Гитаријади! Фото: gitarijada.org / tvbest.rs

Дарко Рундек одушевио публику на Гитаријади!

Творац легендарног југословенског бенда "Хаустор", Дарко Рундек, наступио је са својим саставом новијег датума, ДАРКО РУНДЕК КАРГО ТРИО на Рок Стејџу 49. Гитаријаде, чиме је озваничен почетак најдуговечнијег рок фестивала.

Публика на зајечарској Краљевци уживала је уз композиције "Don Juan", "Midnight Calypso", као и у песмама са првог албума овог триа “Плави авион”. Дуго су се на Краљевици ориле и песме из ранијег периода Дарка Рундека, попут „Узалуд питаш“. Дарко Рундек је истакао и значај Гитаријаде.

То је озбиљна ствар, бити на једном Фестивалу, који има толику традицију и да постоје места, где нови бендови излазе и мешају се са старима“, рекао је Рундек.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.