Вести

Асфалтира се улица у Великој Јасикови

Асфалтира се улица у Великој Јасикови

У Великој Јасикови, надомак Зајечара, почело је асфалтирање једне од важнијих улица у селу. Ради се у дужини од 150 метара, а за ову деоницу утрошено је око 50 тоне асфалта.

"Асфалтирање улице је од великог значаја за мештане Велике Јасикове, јер је једна од главних саобраћајница у овом селу. Становници ће од сада имати уређен пут, како би могли лакше да се крећу и својим пољопривредним машинама", каже Игор Мучић, председник Савета МЗ Велика Јасикова.

"Прошле недеље смо крпили ударне рупе на путу Мала Јасикова - Дубочане - Глоговица, а ове недеље ради се на уређењу путева у Великој Јасикови. Челни људи града Зајечара подједнако воде рачуна о условима живота мештана, како у самом граду, тако и у околним селима", рекао је Бојан Стојановић, члан Градског већа.

Радови се финансирају из градског буџета, а извођач радова је АД "Пут". Уређење сеоских путева биће настављено у наредном периоду у месним заједницама Салаш и Копривница.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.