Вести

Мост у Котлујевцу отворен за друмски саобраћај

Мост у Котлујевцу отворен за друмски саобраћај

Мост у зајечарском насељу Котлујевац, који су у суботу свечано отворили председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић, потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић и градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић, званично је отворен за друмски саобраћај.

Зајечарци из овог насеља су презадовољни због отварања моста, јер ће сада брже и боље стизати до центра града. У суботу је овај инфраструктурни пројекат био отворен за пешаке, а јутрос и за саобраћај.

Нови мост у Зајечару направљен по новој технологији, од пренапрегнутог бетона, са ужадима. Мост на Црном Тимоку је значајан, јер спаја два дела града, што омогућава безбедан и повећан проток саобраћаја, заменио је стари мост који је направљен пре око 70 година.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.